2012-08-14 09:09:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - valaki rosszat terjeszt önről

Napi horoszkóp augusztus 14-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Elszalasztott egy jó lehetőséget, ami miatt ma frusztráltnak érezheti magát. Kesergés helyett inkább nézzen a jövőbeli lehetőségek elébe. A múlt elmúlt, mit sem változtathat rajta. Vonja le a tanulságokat, és lépjen tovább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha teheti, még az ősz beállta előtt vegyen még ki néhány nap szabadságot. Ma lágyszívű hangulatban találhatja a főnökét, beszélje meg vele! A szervezete is igényli a pihenést, és lehet, hogy valami külön munka is kinéz önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön nem a hűség és megbízhatóság mintaképe, aligha várhatja el ezt másoktól épp ön. De nagyvonalú, s talán épp azért is megbocsátóbb, mint más, mert tudja, milyen könnyű elbukni. Legyen ma is ilyen elnéző a tévelygőkkel!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Váratlan események borzolhatják ma az idegeit, készítse fel magát a hidegvérűségre! Sok múlik ma azon, mit mutat magáról, mennyire áll szilárdan a helyén. A gyakorlott pókerezők előnyt élveznek, a felkészületlenekkel szemben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Talán természetesnek érzi, hogy időnként kihasznál másokat. Önnél fel sem merülhet ezzel kapcsolatban a számítóság, de mások mégis ezt érezhetik. Ne feledje el meghálálni a jót, amit másoktól kap. Ezzel elkerülheti a vádakat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valamilyen új lehetőséggel kereshetik meg a munkáját illetően. Lehet ez egy új feladat, pozíció, vagy akár egy egészen új munkahely. Ne hamarkodja el a döntést, előbb vegye jól fontolóra, mit ad fel, és mit kap cserébe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kiegyensúlyozott napja lesz: jól mérlegel, és helyesen tud ma döntéseket hozni. Jó érzékkel látott előre dolgokat, és most beigazolódni látja régi döntéseit. Mindennel elégedett lehet, és kitartóan tovább tarthat céljai felé.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Hajlamos arra, hogy hirtelen felindulásból cselekedjen. Ez mindaddig nem baj, amíg nem árt vele másoknak, és önmaga sem bánja meg a tetteit. Azért ma legyen óvatosabb a felindulásaiban. Nehogy megbánja, amit tesz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Valaki rosszat terjeszt önről. Nem haragból, egyszerűen csak érdekeset akar pletykálni. Nem törődve azzal, hogy ezzel önnek árt. Ön ezzel szemben meghonosíthatja munkahelyén a pozitív pletykálódás intézményét. Mondjon jót másokról!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Érzékeny és a szokásosnál is sértődékenyebb. Ám ezt nem könnyű tetten érni: ön még maga előtt is szereti titkolni az érzelmeit. Pedig, ha mindent benyel, és nem árulja el, hogy mit érez, nehezen tudnak a kedvére tenni mások.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagy erőfeszítéseket tett a közelmúltban bizonyos téren. A munkahelyén is méltányolják a teljesítményét, és ezt ma kifejezésre is juttatják valamilyen formában. Ha ma még csak szavakban, de hamarosan anyagi értelemben is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Hangulata olyan, mint a tavaszi nap: hol kisüt, hol beborul. Nehéz ma eligazodni önön, és ez bizony nehézségeket okozhat a társkapcsolatában. A tervezett közös esti programot talán jobb lenne ma elhalasztani egy másik napra.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: